2 lopp på 9 timmar

Det var i november jag bestämde mig för att springa Midnattsloppet. Jag hade hört så mycket positivt om loppet så mina förväntningar var höga. Enda problemet var att Norrköpings Stadslopp gick samma dag. Fast egentligen behöver det inte vara ett problem, att springa två millopp på en dag kan ju inte vara värre än en halvmara?

Jag startade dock gårdagen med att springa ytterligare ett lopp, Lilla Strömmenloppet som är barnloppet. 1,7 km var ganska långt men Sixten kämpade på och tog sig i mål med ett stort leende!

4 timmar senare gick starten och jag trodde nog att jag skulle ha sprungit liiite snabbare än 40:04 men då jag i slutet fick någon konstig kramp i magen så fick jag sakta ner. Det var varmt men jag tror inte att värmen påverkade mig så mycket egentligen.


Jag sprang dock med ett leende på läpparna större delen av loppet och njöt över att få springa med eliten. Jag slutade som 9:a.

Vid kvart i sex tog jag tåget till Stockholm och kl 22 gick starten för grupp 3 c. Mitt första midnattslopp och tanken var att jag skulle springa långsamt och njuta av stämningen. Men jag hade nog behövt springa i en annan startgrupp för njutningen blev inte optimal då det var väldigt, väldigt trångt. Jag fick gå delar av sträckan vilket var lite frustrerande.

Men väl i mål hade jag en positiv känsla och jag springer det gärna igen.

3 reaktioner på ”2 lopp på 9 timmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *