Berlin marathon, över förväntan

Hemma i Sverige igen efter 4 dagar i Berlin. Jag hade en riktigt bra marathondag och kände på en gång att jag kommer att klara loppet på en bra tid.

Mitt mål var att ta mig runt men efter 3 km insåg jag att utan problem kunde hålla 4:30 tempo. Men eftersom jag startade ganska långt bak var det många i vägen och jag sprang kors och tvärs, bromsade och gasade. Så ofta sprang jag betydligt långsammare.


Vädret var utmärkt, jag hade ätit lagom mycket frukost och gatorna var fulla med glada tyskar!


Min tid blev 3:21, jättenöjd och framförallt var jag nöjd med att kroppen inte var så sliten dagen efter, jag ville ju njuta av dagarna här efteråt.


20 grader varmt, vilken lyx att få sitta i lugn och ro på en uteservering! Men vad vi har saknat våra energiknippen.

Om foraldrafitness

Jag har jobbat som personlig tränare i åtta år varav tre år i egen regi i mitt företag Föräldrafitness Sweden. Jag bor i Norrköping med man och tre barn under 6 år och håller i mammaträningskurser i både skog och studio. På min fritid löptränar jag gärna inför olika långlopp eller experimenterar fram nyttiga recept.

2 reaktioner på ”Berlin marathon, över förväntan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *