Bråviksloppet 2015

Äntligen en tävling där jag kände mig både stark och snabb! Det var andra gången jag sprang Bråviksloppet och i år blev Frida och jag intervjuade inför loppet av arrangören och båda lokaltidningarna skrev om duellen. Det blev nästan lite nervöst men jättekul och peppande.

Först sprang Sixten och Einar barnloppet som sponsrades av HusmanHagberg. Det var kämpigt för dem men så fort de kom i mål efter den dryga km var de hur nöjda som helst.

15 min efter att barnen kommit i mål var det dags för min start. Det blev lite stressigt med uppvärmning för den behövdes i lördags då det fram till start regnade och var runt 12 grader varmt.P7j9CdatDkmkY7qWOQpmmAwAdNTKZPwHWzscFxbpLM8xR5LBDkcreWKOE3MDMDq1qBeredda med klockan.

Precis när starten gick så slutade det att regna vilket jag uppskattade. Jag har inget emot duggregn men så var inte fallet under barnloppet. Det är mest fördelar med att springa ett lopp för andra gången, jag visste var backarna var så jag kunde förbereda mig mentalt. I år hade jag ett härligt flow i 17 km (av 21 km), det kändes som om benen gick av sig självt men sedan fick jag, precis som förra året, sänka farten i den kuperade Abborrebergsskogen. Min sluttid var 1 min och 25 sek snabbare i förra året. Men känslan under loppet var mycket lättare, vilket är mycket värt.g9OfYzPPsx8Xy9a1sswn9Cw3KTYE5Q82Kb4jR6AEeYbxhQOQq7K1cqEnrGqeSOyB7

I mål!k4YszkNHyPSZdOcndMqn78eH3z3nscGwLcB2hTAgp3Oz6cX752Kdbp4m2TAMEE52DVid prisutdelningen.D6yT8y18sZZXYdknXxXgjHDpSRLP93fDtxO8mdfDWY6GMgyTKOmLcTxmSPQ8EEn2T Bilderna är tagna av Mikael Grip/springlfa.se. Tack för lånet!

Från dagen Norrköpings Tidningar

En reaktion på ”Bråviksloppet 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *