En PT-deal för mammor

Jag har tidigare tipsat om Deals of Sports och varför jag tycker att det är en bra tjänst.

Nu kan du som någon gång fått barn testa min tjänst Maghjälpen till ett reducerat pris.

Maghjälpen passar både dig som är nybliven mamma som behöver veta hur du kan komma igång med träningen och dig som misstänker att dina raka magmuskler inte läkt ihop ordentligt (återgått till ursprungsläget) efter graviditeten.

Du kommer att få personlig hjälp, där träningsprogram och recept noga utarbetas efter dina behov. Till recepten kommer du få veta hur du kan anpassa maten efter dig, ammande eller inte, samt övriga familjemedlemmar om du så önskar. Jag gör bl a mjölkproteinfria och glutenfria menyer som ger dig alla näringsämnen du behöver.

Varje vecka återkopplar du till mig om din kost och träning och jag ger dig alltid personlig feedback.

Jag svarar på dina mailfrågor inom 48 timmar.

20140513_102115

Starka mammor på gårdagens pass. Här ser ni delar av uppvärmningen där vi kör kontaktövningar för säte och mage sam balansövningar.

Om foraldrafitness

Jag har jobbat som personlig tränare i åtta år varav tre år i egen regi i mitt företag Föräldrafitness Sweden. Jag bor i Norrköping med man och tre barn under 6 år och håller i mammaträningskurser i både skog och studio. På min fritid löptränar jag gärna inför olika långlopp eller experimenterar fram nyttiga recept.

2 reaktioner på ”En PT-deal för mammor

  1. Jag ska ha barn i början av juli. Är det för snabbt att börja med maghjälpen innan juli månads slut?

    1. Hej

      Maghjälpen kan man börja med tidigt. Vi anpassar programmet utifrån din status. Ett alternativ är att du den första månaden får ett upplägg att köra efter och sedan börjar din period på riktigt därefter så att du får ut så mycket som möjligt av dina 8 veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *