Intensiva dagar

Den senaste tiden har det varit mycket positiv stress. Den stora anldningen är kostutbildningen för blivnade PT:s och fystränare men jag har haft andra saker på gång samtidigt. Bl a har jag haft en journalist på min HKK lektion och jobbat med hemsidan till Vikbovändan, samt avslutat Mammastark.IMG_1024Att pressa ihop fötterna kan vara jobbigt.IMG_0957Ett reportage om delaktighet, medbestämmande och kamratobservationer på HKK-lektioner, några av mina styrkor som lärare. Efter jul kommer reportaget i en facktidning som heter MiVida.IMG_0960Mitt lärarjobb har inte varit riktigt som det brukar då vi haft hälsoprofilsvecka vilket bl a har inneburit att jag kört Ruffiepass med eleverna, lyssnat på intressant föreläsning samt sprungit stafetter i en friidrottsarena. Det är kul att se eleverna i andra situationer än i hemkunskapsköket.

Och i eftermiddag gjorde jag något annat spännande, jag kommer i framtiden att testa olika träningsmaskiner och träningsredskap och utvärdera. Nu testar jag Crosstrainers för bäst-i-test. Jättekul!    IMG_1034

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *