Mallorca

Förra veckan åkte vår familj för första gången på solsemester. Vi valde att flyga från Norrköping och tog det närmaste resemålet, Mallorca. Ett annat val vi gjorde var att ta ett hotell med barnklubb och därför blev det Sunwing Cala Bona Beach, på Mallorcas östkust.

Vi är jättenöjda med maten, barnaktivieterna och hotellet. Solen sken på oss varje dag, havets temperatur var behagligt och vi höll oss friska! Det fanns träningspass att gå och strandpromenaden passade bra att springa på.

Hit kommer vi säkert igen!IMG_0268 Einar har börjat spara pengar för att kunna åka igen.IMG_0272 Vi valde alternativet Sunwing Inclusive (frukost, 5 luncher/5 middagar ingick) och därför åt vi åt ute en av dagarna. Att sitta precis vid havet var helt fantastiskt.IMG_0278 Bland det godaste jag åt under veckan, sallad på chevrè, valnötter och honung.IMG_0279 Stranden låg en bit från hotellet och var lite för ”full”. Barnen föredrog poolen så de fick bestämma.IMG_0285 IMG_0287 Vi hyrde cykel med häst. IMG_0289 Vacker omgivningIMG_0296 Vi betalde extra för en del av barnaktiviteterna. Här är det skattjakt barnen är ute på.IMG_0298 IMG_0300 Estrid var för liten för barnaktiviteterna men hon hittade sätt att underhålla sig på i barnpoolen. Perfekt att det fanns ett UV skydd över den.IMG_0301 IMG_0302 IMG_0304Två vattenrutschkannor användes flitigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *