Pepparkakscheesecake med mindre socker

Ingredienser:
1 msk kokosolja
200 gram rostade mandlar
10-15 st dadlar
1 msk pepparkakskrydda

400 g philadelphiaost
0,5 dl strösocker
2 ägg
1/2 tsk vaniljpulver

400 g kesella
1 dl socker
1/2 tsk vaniljpulver
Skalet från en riven eko citron

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader
Smörj en form med kokosolja eller smör. Mixa ingredienserna till botten i en matberedare och tryck ut i formen. Grädda i ugnen 10 min.
Vispa ägg, philadelphia, socker och vaniljpulver.
Häll fyllningen över botten och grädda ytterligare 25 min.
Ta ut formen ur ugnen och låt svalna.
Blanda kesella med socker, vaniljpulver och rivet skal och bre över den första fyllningen.
Grädda ytterligare i 15 min.
Låt svalna innan servering.

20141221_115349