Mitt 2015, del 2

I maj började tävlingssäsongen för mig på riktigt. Det blev nästan 2 tävlingar i veckan och jag sprang i Stockholm minst två gånger, i Skärblacka och längs med Göta Kanal. Kanallöpet var så här i efterhand ett lopp där allt bara flöt på, årets nästbästa prestation. 

När jag inte tävlade gjorde vi flera stycken utflykter och småresor. Dessutom ordnade jag välgörenhetspass och morsdagsevent. Jag störde mig på att bara killar fick yxor men gladdes över att jag fick ett drömuppdrag. Den här sommaren lärde jag mig mer om mitt tröskelvärde och efter en kortare träningssvacka kände jag att jag var på topp igen. Under den här sommaren var jag ensam med ett eller alla barnen i fyra veckor och fick vara träningskreativ. 

Tack vare att jag vill tävla så mycket får vi se nya städer och vackra områden kring ”kända” städer. Jag testade inte bara på att springa ”nya” lopputan även hur det kändes att springa två lopp på en dag.

Förutom att springa lopp handlade sommaren 2015 om VikboVarvet eller Vikbovändan som det numera heter och efter en sommar med mycket jobb var det härligt att åka iväg med familjen till Mallorca.IMG_2905Jämtland på fötter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *