Mitt 2015 del 3

September var också en lopptät månad och vi fick se nya orter, fick se mig besegrad, provade något nytt och gjorde årets bästa prestation.

Jag höll i grupper i löpcoaching satte upp nya mål och avslutade Barnvagnsbootcamp med en rekordstor grupp.

Estrid och jag åkte till Berlin och under hösten inledde jag även ett roligt samarbete.

Senhösten 2015 var väldigt intensiv och julledigheten i Jämtland var välbehövlig.P7j9CdatDkmkY7qWOQpmmAwAdNTKZPwHWzscFxbpLM8xR5LBDkcreWKOE3MDMDq1q2015 har varit ett händelserikt år där äldste sonen börjat förskoleklass, jag har utmanat mig både tävlingsmässigt och karriärmässigt och har rest mer än vad jag gjort på många år. Det här året har jag även blivit påmind om att kroppen behöver vila för att orka prestera.

Här är del 1 och del 2 av mitt 2015

2 reaktioner på ”Mitt 2015 del 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *