Nya mål med löpningen

Jag fick frågan vad jag nu har för mål med min löpning. För det första är inte säsongen riktigt klar för mig, den 7 november ska jag springa ett snabbt lopp i stan, det är på en mil och jag hoppas på att vara i samma form som jag var då jag sprang Hässelbyloppet. Frida är taggad på att vinna över mig och det betyder med andra ord att jag har en bra draghjälp. vi får väl se om hon slår mig den här gången (-:

Innan dess så ska jag springa Kolmården Night Trail8,5 km på smala stigar och obanad terräng. Det här är verkligen en utmaning för mig. Dessutom är jag en hejare på att springa fel så jag kommer att vara lite nervös för det. Mitt träningsmål för nästa säsong är att bli snabbare på stig och i uppförsbacke och jag återkommer med hur jag mäter mina framsteg.

Nästa år har jag även som mål att få en bra tid på VårRuset, loppet i Norrköping har de senaste åren krockat med antingen GöteborgsVarvet eller Stockholm Marathon, men inte i år. Dessutom är loppet på min namnsdag, den 26 maj. IMG_7891Min syster sprang 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *