Peppträff på RFSU

I lördags hann jag även med att träffa drygt 10 andra initiativtagare till Barnvagnsmarschen. Jag missade en del fakta varför Barnvagnsmarschen finns men mycket hade jag rätt bra koll på innan, då jag arrangerat den viktiga marschen hela 5 gånger nu.

Vi fick tid att diskutera hur vi kan göra marschen ännu bättre till kommande år och hur vi kan få fler att engagera sig och bli medlemmar. Läs mer om medlemskapet här. Det var ett trevligt gäng jag träffade och nu känns det lättare att hålla kontakten och peppa varandra inför nästa marsch 2016.

Om du inte har någon marsch i din stad/ ditt samhälle kan du anordna en egen.

IMG_0316 IMG_0317 Fakta om vad RFSU gör.IMG_0321 En virkad livmoder, läs mer om dem här.IMG_0322Vi bjöds på god vegetarisk plockmat!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *