Personlig träning med pto.

Nu kan du ha med mig som PT i din mobil! Jag kommer att använda mig av det nya, proffsiga och enkla redskapet pto.

Om du väljer att träna med mig genom pto. får du tillgång till träningspass, kostråd och statistik i appen pto. Där kan du även chatta med mig.

Jag har flera träningspaket du kan välja på och har du frågor/saknar något så maila mig på foraldrafitness@gmail.com så hittar vi en lösning.

IMGP0575

Om foraldrafitness

Jag har jobbat som personlig tränare i åtta år varav tre år i egen regi i mitt företag Föräldrafitness Sweden. Jag bor i Norrköping med man och tre barn under 6 år och håller i mammaträningskurser i både skog och studio. På min fritid löptränar jag gärna inför olika långlopp eller experimenterar fram nyttiga recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *