Träningsbloggträff på Idrottslabbet

Söndagen den 27:e april kl 9:30 är du som är träningsbloggare välkommen till Idrottslabbet i Linköping där vi ska få genomgå en mängd spännande fystester.

Efteråt äter vi lunch tillsammans och fortsätter minglandet!

Det är begränsat antal platser så maila mig din anmälan så fort som möjligt.
Ida ML W0020W0018

Bilder lånade från Idrottslabbet. Här finns fler bilder.

 

Om foraldrafitness

Jag har jobbat som personlig tränare i åtta år varav tre år i egen regi i mitt företag Föräldrafitness Sweden. Jag bor i Norrköping med man och tre barn under 6 år och håller i mammaträningskurser i både skog och studio. På min fritid löptränar jag gärna inför olika långlopp eller experimenterar fram nyttiga recept.

8 reaktioner på ”Träningsbloggträff på Idrottslabbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *