Tuffa tag på lekplatsen

Så roligt att 22 st deltagare och 20 st bebisar dök upp idag! Dessutom kom 5 st reportrar från olika lokala medier vilket så klart också var roligt!

IMGP2418

Efter en kort promenad och en grön shot körde vi 16 st stationer, pulshöjare blandat med styrkeövningar. Första varvet körde deltagarna 45 sek vid varje station och  andra varvet 30 sek. Det var första gången jag hade så många deltagare och jag var glad att jag valt att inte sprida ut övningarna för mycket.

IMGP2412

 Innan passet, sedan hade jag inte tid att fota!

Vi tävlade ut hela flera priser, funktionsstrumpor från Gococo, en Jolly Motion, en extra goodiebag och två priser som lekhuset/babyproffsen sponsrade med.

Efter gick jag snabbt igenom lite tekniktips för löpning med joggingvagn och de som ville fick testa att köra en från märket BOB.

IMGP2416

Vi monterar på Jolly Motion

Efteråt fick alla följa med hem till mig för att få dryck från Vitamin Well, energibars från Reztart, ekologisk babymat från Ellas Kitchen och ekologisk Trail Mix från Renée Voltaire, tidning från Hälsa och Fitness, samt reflexväst och veckokort från Nordic Wellness. Dessutom ingick en rabatttkod på 75 kr på funktionsstrumpor från Gococo.

IMGP2410

 Och den här älsklingen sov gott under hela passet!

Om foraldrafitness

Jag har jobbat som personlig tränare i åtta år varav tre år i egen regi i mitt företag Föräldrafitness Sweden. Jag bor i Norrköping med man och tre barn under 6 år och håller i mammaträningskurser i både skog och studio. På min fritid löptränar jag gärna inför olika långlopp eller experimenterar fram nyttiga recept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *