Vinn en startplats till Superior Kids

Den 29 maj ska Sixten vara med i Superior Kids i Linköping. Det är en av världens största hinderbanetävlingar för barn mellan 7-12 år och på plats finns
Gladiatorer, Superhjältar och Superskurkar för att möta barndeltagarna på den 2 km långa banan.

Jag tävlar ut två platser (2 personer vinner en startplats) till valfri stad, dvs Malmö, Göteborg, Gävle, Linköping, Umeå eller Stockholm och för att tävla så vill jag veta vilken av superatleterna ditt eller dina barn tycker är coolast.

Kommentera antingen på Instagram (foraldrafitness), Facebook nedan så meddelar jag vinnarna om 2 veckor (den 18 jan)
Lycka till!

barncancerfonden_kampanj finish_line_superior_kids_2015 ua-banner-1024x651 superiorocr_picks_johanmatto_finaldit-8-1024x683

10 reaktioner på ”Vinn en startplats till Superior Kids

  1. frågade 9 åriga grabben och han sa, han som ser ut som en bläckfisk i ansiktet för han ser ut som piraten i Pirates of Carabien

  2. Sonen tyckte octupus var coolast ✌?️??. Vill gärna vinna, sonen hade älskat denna tävlingen! Han vill tävla i Malmö isf!

  3. Jag skulle vilja svara den hjälpsamma Thunder då jag gillar filosofin att man ska hjälpa varandra genom banan (livet) och uppmuntra varandra att kämpa vidare. Sonen skulle nog säga Hector då han älskar rå styrka :-) Stockholm ligger närmast för oss!

  4. The Joker är den coolaste skurken. När jag läste igenom allas profiler så fastnade både min son och dotter på The Joker. Vem kan stå emot en busig skurk? :)

  5. Twisted Spider tycker Liam verkar cool och snabb. Jag kan tycka att beskrivningen gör att han liknar Liam lite som också hoppar omkring och är snabb. Nu är det ju så att storasyster fick detta i julklapp och ska delta i loppet i Linköping men det visade sig att vi borde gett Liam det också för han är jättesugen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *